2016. december 16., péntek

Autóüveg javítás Veszkény

Autóüveg javítás Veszkény

Garanciális, pénztárcabarát szélvédő javítása Veszkény területén és régiójában (06/70 602-6000), azonnal.

Szélvédőüveg javítása Veszkény – megszívlelendő tippek

Először ragassza le a károsodást, hogy ne kerüljön bele piszok! Nyári időszakban a szélvédő gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédőt az autóüveg szerelése előtt! Színezett szélvédő üveg szerelése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Miért minket érdemes választania a szélvédőüveg javítására?

1. A leglényegesebb, amit velünk nyer, a biztonság. Egyrészt kizárólag minőségi autóüveget építünk be minőségi gyártók anyagai közül, másfelől ne hagyatkozzon szép számmal hirdető hozzá nem értő „szakemberekre”, akik jócskán áron aluli javítást ígérve sokakat átvernek.
Mi kizárólag kiváló anyagokkal és szerszámokkal dolgozunk, és ha velünk végezteti a javítást, nem kell idegeskednie, számos referenciával rendelkezünk a szélvédő javítás és csere területén, hiszen egy évtizede végezzük a javításokat.
Szélvédőjavítás Veszkény
2. Hétvégén is vállalunk hibaelhárítást, és akár Önhöz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Veszkény
3. Velünk pénzt is spórolhat, mert a szélvédőt csak akkor cseréljük, ha javítással nem szüntethető meg a rendellenesség.
Gyakorta elkerülhetetlennek látszik, de mikor van rá szükség, mennyit kell fizetni érte, és kit bízhatok meg vele tisztességes, villámgyors és olcsó megoldásért? Személygépkocsi, busz, kamion, tehergépkocsi szélvédő javítása helyszíni kiszállással.

Olcsó szélvédő javítás Veszkény

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE VALAMINT AUTÓÜVEG JAVÍTÁS EGÉSZ Veszkény TERÜLETÉN!

Gyors és szakértő szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott sérülések, hézagok orvoslása garanciával, telephelyünkön, az Ön garázsában vagy a sérülés helyszínén, akár ingyenes kiszállással!
Előfordul, hogy vezetés közben a szélvédőre felpattanó kő olyan sérülést idéz elő, amelyet orvosolni kell. Ha szerencsénk van, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert nagyon kicsi a probléma mértéke.

Ha látható hézag vagy törés keletkezett az autóüvegben, akkor tanácsos inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a biztonság mindennél fontosabb, és a kárt szenvedett szélvédővel inkább ne haladjon tovább!
Időnként előfordul, hogy a szélvédő a kő felpattanása hatására egyből károsodik, észrevehető sérülés keletkezik, amit csak helyreállítással vagy szélvédő cserével lehet megszüntetni.

Az autóüveg sérülésénél az egyik legalapvetőbb teendő, hogy miután észrevettük a gondot, akkor haladéktalanul intézkedjünk, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédő helyreállítására!
Ne feledje, ha gépjárművéről van szó, tanácsos szakavatott szerelőt megbíznia a szélvédő javítás Veszkény területén és vonzáskörzetében (06/30 602-6000) történő lebonyolításához!

Szélvédő csere Veszkény

Néhány órán belül elvégzett ablaküveg csere önrész kedvezménnyel Veszkény  területén akár munkaszüneti napon, rengeteg tapasztalat, garancia, 06-30-602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, akciós árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon sérül, akkor a sérülés nagyságától és fajtájától függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli leírás alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy lehet-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere.
A legjobb, ha az autó károsodásának megtekintése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás ajánlott.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Veszkény

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan károsodik. A kőfelverődés, akármilyen jelentéktelen problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és a kezelés menetét. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.
  1. A megrongálódott autóüveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Megeshet azonban, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a kár, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
  2. A régi autóüveg kiszerelése után következhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen lehetett kivenni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
  3. Ennél a lépésnél a szakember nagy körültekintéssel választja ki a legjobb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezáltal kiküszöbölve az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
  4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez fixáljuk. Ekkor még nem lehet menni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő cseréje
nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédőcsere árak – szélvédőcsere Veszkény

Az árakkal kapcsolatos bővebb tájékoztatás a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személyautó, kisteherautók, illetve autóbusz között, ezért telefonon tudunk pontosabb információt adni.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

  • Az általunk beépített autó üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
  • Minden autóüvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
  • Szélvédő beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

  • Cégünk az autóüveg csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
  • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is el tudjuk végezni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén is elvégezzük.
  • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a jó állapotú kerekek, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!
Szélvédőcsere Veszkény
Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Autóüveg csere Veszkény – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:
  • Lámpabúra polírozás Veszkény: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Veszkény
  • Szélvédő polírozás Veszkény: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Veszkény
  • Szélvédő gravírozás Veszkény: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Veszkény
  • Nanobevonat Veszkény: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amely által fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Veszkény
Ha az autóüveg javítás Veszkény vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
olcsó szélvédő szerviz Veszkény
Ne feledje, autóüveg csere Veszkény területén akár szombaton, 15 éves tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő csere árakkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése