2016. december 16., péntek

Autóüveg javítása Vitnyéd

Autóüveg javítása Vitnyéd

Garanciális, jutányos szélvédő javítás Vitnyéd területén és övezetében (06/70 602-6000), nagyon rövid idő alatt.

Autóüveg javítása Vitnyéd – megszívlelendő tanácsok

Először ragassza le a kár helyét, hogy ne kerüljön bele piszok! Nyári időszakban a szélvédő üveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő szerelése előtt! Színezett szélvédő hibájának megszüntetése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!

Miért minket válasszon a szélvédőüveg javítására?

1. A legfontosabb, amit velünk elér, a biztonság. Egyrészt csak jó minőségű autóüveget építünk be jól ismert gyártók termékei közül, másrészt ne bízza magát szép számmal hirdető kontárokra, akik jutányos munkát ígérve számos laikust megvezetnek.
Mi kizárólag kitűnő szerszámokkal dolgozunk, és ha minket bíz meg a hiba elhárításával, nyugodt lehet, számos referenciával rendelkezünk az autóüveg javítás és csere területén, hiszen régóta űzzük ezt a mesterséget.
Szélvédőjavítás Vitnyéd
2. Ünnepnap is végzünk hibaelhárítást, és akár Önhöz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Vitnyéd
3. Velünk pénzt is spórolhat, mivel a szélvédő üveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a probléma.
A legtöbb esetben kiküszöbölhetetlennek tűnik az ember számára, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, mennyibe kerül, és kihez fordulhatok tisztességes, gyors és jutányos megoldásért? Személyautó, autóbusz, kamion, teherautó autóüveg javítása akár a helyszínen is.

Olcsó szélvédő javítás Vitnyéd

AUTÓÜVEG CSERE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA EGÉSZ Vitnyéd VONZÁSKÖRZETÉBEN!

Gyors és szakszerű szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott károsodások, rések elhárítása garanciával, javítóműhelyünkben, az Ön házánál vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár ingyenes kiszállással!
Előfordul, hogy autózás közben a szélvédőre felpattanó kő olyan sérülést vált ki, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencséje van, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert szóra sem érdemes a probléma kiterjedése.

Ha látható hézag vagy törés jött létre az autóüvegben, akkor ajánlott inkább szakember véleményét kikérni, mert a biztonság első számú szempont, és a problémás autóüveggel inkább ne utazzon tovább!
Sokszor megtörténik, hogy az autóüveg a kő felpattanása hatására mindjárt károsodik, észrevehető probléma keletkezik, amit csak helyreállítással vagy autóüveg cserével lehet elhárítani.

A szélvédő sérülésénél az egyik legalapvetőbb dolog, hogy miután meghatároztuk a gondot, akkor azonnal cselekedjünk, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédőüveg ép állapotba hozására!
Jusson eszébe, ha gépjárművéről van szó, tanácsos leinformált szakműhelyt választania a szélvédőüveg javítás Vitnyéd területén és vonzáskörzetében (06 70 602 6000) való végrehajtásához!

Szélvédőcsere Vitnyéd

Rövid határidőn belüli hátsó szélvédőcsere Vitnyéd  vonzáskörzetében akár ünnepnapon, több évtizedes tapasztalat, jótállás, (70) 602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan sérül, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más választás, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor nagyon nehezen állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség.
Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás ajánlott.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Vitnyéd

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben károsodik. A kavicsfelverődés, akármilyen kis problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás lépéseit. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.
  1. A sérült autóüveget egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Megeshet azonban, hogy az eljárás során, a nem látható részeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a kár, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell orvosolni.
  2. A régi szélvédő kivétele után jöhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen sikerült kivenni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
  3. Ennél a lépésnél a mester nagy körültekintéssel választja ki a legjobb ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, így megelőzve a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
  4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy különleges ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez erősítjük. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Autóüveg csere árak – szélvédő csere Vitnyéd

Az árakkal kapcsolatos bővebb tájékoztatás a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személyautó, teherautók, illetve autóbusz között, ezért telefonon tudunk pontosabb információt adni.
A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

  • A részünkről felszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
  • Minden üvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
  • Szélvédő beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

  • Cégünk az autóüveg csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
  • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét hétvégén is végrehajtjuk.
  • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági eleme az autónak, mint a jó állapotban lévő gumi, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem megbízható céggel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Vitnyéd
Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Autóüveg csere Vitnyéd – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:
  • Lámpabúra polírozás Vitnyéd: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Vitnyéd
  • Szélvédő polírozás Vitnyéd: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek ára és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Vitnyéd
  • Szélvédő gravírozás Vitnyéd: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Vitnyéd
  • Nano szélvédőbevonat Vitnyéd: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amely által fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Vitnyéd
Ha a szélvédő javítás Vitnyéd övezetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
akciós autóüveg beszerelés Vitnyéd
Ne feledje, autóüveg csere Vitnyéd
 területén akár a helyszínen, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő csere árakkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése