2016. december 16., péntek

Szélvédő javítása Kapuvár

Szélvédő javítása Kapuvár

Garanciával történő, kedvező árú autóüveg javítás Kapuvár területén és övezetében (+36 70 602 6000), akár 1 órán belül.

Autóüveg javítás Kapuvár – praktikus információk

Mindig ragassza le a kár helyét, hogy ne koszolódjon tovább! Nyári időszakban az autóüveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő károsodásának elhárítása előtt! Színezett szélvédő üveg hibájának megszüntetése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Miért minket válasszon az autóüveg megmentésére?


1. A leglényegesebb, amit velünk nyer, a biztonság. Először is kizárólag márkás autóüveget helyezünk be elismert gyártók termékei közül, másfelől ne bízza magát a hangoskodó ál-szakemberekre, akik jócskán áron aluli szerelést ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét.
Mi kizárólag minőségi javítóeszközökkel dolgozunk, és ha ránk bízza a szerelést, nem kell idegeskednie, számos referenciával bírunk az autóüveg javítás és csere területén, hiszen egy évtizede végezzük a javításokat.
Szélvédőjavítás Kapuvár

2. Hétvégén is végzünk szélvédő helyreállítást, és akár az Ön otthonába is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Kapuvár

3. Velünk pénzt is spórolhat, mert az autóüveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem orvosolható a rendellenesség.
Sokszor szükségszerűnek tűnik, de mikor van rá szükség, pénztárcabarát megoldás-e, és kit bízhatok meg vele korrekt, gyors és pénztárcabarát megoldásért? Személyautó, busz autóüveg javítása akár a helyszínen is.

Olcsó szélvédő javítás Kapuvár

SZÉLVÉDŐCSERE VALAMINT SZÉLVÉDŐJAVÍTÁS EGÉSZ Kapuvár VONZÁSKÖRZETÉBEN!

Villámgyors és profi szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott sérülések, repedések megszüntetése garanciával, műhelyünkben, az Ön házánál vagy a helyszínen, akár ingyenes kiszállással!
Előfordul, hogy menet közben a szélvédőre felverődő kő olyan sérülést idéz elő, amelyet orvosolni kell. Ha szerencsénk van, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert minimális a probléma nagysága.

Ha látható rés vagy törés keletkezett az autóüvegben, akkor javasoljuk inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a biztonságos közlekedés első számú szempont, és a kárt szenvedett szélvédővel inkább ne utazzon tovább!
Sokszor megtörténik, hogy az autó ablaka a kő hatására megsérül, jól kivehető probléma keletkezik, amit csak javítással vagy szélvédő cserével lehet kiküszöbölni.

A szélvédő sérülésénél az egyik legalapvetőbb dolog, hogy miután észleltük a rendellenességet, akkor haladéktalanul meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédőüveg helyreállítására!
Jusson eszébe, ha autójáról van szó, tanácsos leinformált szakembert választania az autóüveg javítás Kapuvár területén és környékén (06/70 602-6000) történő elvégzéséhez!

Szélvédőcsere Kapuvár

Akár azonnali olcsó busz szélvédőcsere Kapuvár  vonzáskörzetében akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, tisztességes árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen megsérül, akkor a sérülés mértékétől és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor nagyon nehezen dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség.
Általában az a célravezető, ha az autó károsodásának megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a célszerű.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Kapuvár

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kőfelverődés, bármilyen jelentéktelen problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás eljárását. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.
  1. A károsodott üveget egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Előfordulhat, hogy menet közben, a nem látható helyeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell kezelni.
  2. A régi autóüveg eltávolítása után jöhet az új behelyezése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen tudtuk kiszerelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
  3. Ennél a lépésnél a szakember nagy körültekintéssel választja ki a legtökéletesebb ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, ezáltal kiküszöbölve a mikro hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
  4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy speciális ragasztószalaggal az autó tetejéhez fixáljuk. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő csere nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédőcsere árak – szélvédőcsere Kapuvár

Az árakra vonatkozó bővebb információ a megfelelő menüpontban található részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személyautó, teherautók, illetve busz között, ezért konkrét problémájával kapcsolatban várjuk közvetlen hívását.
A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések


  • A részünkről beszerelt szélvédők gyári minőségűek (pl. Nordglass).
  • Minden üvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
  • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

  • Cégünk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
  • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét szünnapokon is elvégezzük.
  • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági része a járműnek, mint a tökéletes állapotban lévő gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Kapuvár
Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Autóüveg csere Kapuvár – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokat kínáljuk:
  • Lámpabúra polírozás Kapuvár: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Kapuvár
  • Szélvédő polírozás Kapuvár: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek költsége és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Kapuvár
  • Szélvédő gravírozás Kapuvár: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Kapuvár
  • Nanobevonat Kapuvár: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek révén megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és csökkenti a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Kapuvár
Ha az autóüveg javítás Kapuvár övezetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
akciós kőfelverődés javítás Kapuvár
Ne feledje, autó szélvédőcsere Kapuvár területén akár hétvégén, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő csere árakkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése