2016. december 16., péntek

Autóüveg javítása Agyagosszergény

Autóüveg javítása Agyagosszergény

Garanciális, megfizethető szélvédő javítás Agyagosszergény területén és régiójában (+36 70 602 6000), nagyon rövid idő alatt.

Szélvédőüveg javítása Agyagosszergény – hasznos tudnivalók

Minden esetben ragassza le a sérülést, hogy ne szennyeződjön! Melegben az autóüveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő hibájának megszüntetése előtt! Színezett szélvédő javítása is lehetséges! Fűtőszálas autóüveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!

Miért minket érdemes választania a szélvédő ép állapotba hozására?

1. A leglényegesebb, amit velünk nyer, a biztonság. Egyrészt csak bizonyított minőségű szélvédő üveget építünk be jól ismert gyártók szélvédői közül, másfelől ne bízza magát szép számmal hirdető hozzá nem értő „szakemberekre”, akik jócskán áron aluli javítást ígérve számos laikust megvezetnek.
Mi csak jó minőségű termékekkel dolgozunk, és ha hozzánk fordul, nem kell idegeskednie, nem kevés referenciával bírunk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mert régóta szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Agyagosszergény
2. Hétvégén is vállalunk javítást, és akár házhoz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Agyagosszergény
3. Velünk pénzt is takaríthat meg, tekintve, hogy a szélvédő üveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a kár.
Gyakran szükségszerűnek tűnik, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, mennyibe kerül, és melyik szakembert válasszam tisztességes, villámgyors és potom pénzbe kerülő megoldásért? Gépkocsi, autóbusz, kamion, tehergépjármű autóüveg javítása akár a helyszínen is.

Olcsó szélvédő javítás Agyagosszergény

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS EGÉSZ Agyagosszergény KÖRNYÉKÉN!

Gyors és szakszerű szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott károsodások, repedések orvoslása garanciával, javítóműhelyünkben, az Ön házánál vagy a sérülés helyszínén, akár ingyenes kiszállással!
Nem ritka eset, hogy autózás közben a szélvédőre felverődő kő olyan problémát vált ki, amelyet azonnal el kell látni. Szerencsés esetben, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert említésre sem méltó a kár nagysága.

Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés keletkezett az autóüvegben, akkor javasoljuk inkább szakember véleményét kikérni, mert a biztonság mindennél fontosabb, és a problémás szélvédővel inkább ne utazzon tovább!
Gyakori eset, hogy az autó szélvédője a kőfelverődés hatására azonnal károsodik, szemmel látható probléma keletkezik, amit csak javítással vagy szélvédő cserével lehet elhárítani.

Az autóüveg sérülésénél az egyik legalapvetőbb feladat, hogy miután meghatároztuk a jelenséget, akkor azonnal cselekedjünk, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédő javítására!
Ha ránk hallgat, ha gépjárművéről van szó, érdemes leinformált szakműhelyt választania a szélvédőüveg javítás Agyagosszergény területén és vonzáskörzetében (06/30 602-6000) történő lebonyolításához!

Szélvédőcsere Agyagosszergény

Akár azonnali szélvédőcsere Agyagosszergény  környékén akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen megsérül, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli leírás alapján sokszor igen nehezen dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség.
Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének megtekintése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás ajánlott.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Agyagosszergény

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy kritikus mértékben károsodik. A kavicsfelverődés, akármilyen jelentéktelen problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és a kezelés menetét. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg röviden.
  1. A károsodott üveget egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Ennek ellenére megtörténhet, hogy az eljárás során, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell kezelni.
  2. A régi szélvédő kivétele után következhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül sikerült kiszerelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
  3. Ekkor a mester nagy körültekintéssel választja ki a legjobb ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezzel kiküszöbölve a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
  4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy speciális ragasztószalaggal a jármű tetejéhez fixáljuk. Ezután még nem lehet menni az autóval, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő cseréje
nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédő csere árak – szélvédőcsere Agyagosszergény

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépjármű, kisteherautók, illetve kamion között, ezért kérjen telefonon árajánlatot.
A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

  • A részünkről beépített üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
  • Minden autóüvegre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
  • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

  • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
  • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén is végrehajtjuk.
  • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági eleme a járműnek, mint a jó állapotban lévő kerekek, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem tisztességes céggel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Agyagosszergény
Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Agyagosszergény – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokat kínáljuk:
  • Lámpabúra polírozás Agyagosszergény: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Agyagosszergény
  • Szélvédő polírozás Agyagosszergény: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Agyagosszergény
  • Szélvédő gravírozás Agyagosszergény: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Agyagosszergény
  • Nanobevonat Agyagosszergény: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amelynek révén megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Agyagosszergény
Ha a szélvédő javítás Agyagosszergény övezetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
olcsó szélvédő szerviz Agyagosszergény
Ne feledje, autóüveg csere Agyagosszergény területén akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt szélvédő csere árakkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése