2016. december 16., péntek

Szélvédő javítása Babót

Szélvédő javítása Babót

Garanciális, kedvező szélvédő javítása Babót területén és környékén (36 70 602-6000), nagyon rövid idő alatt.

Autóüveg javítás Babót – hasznos tanácsok

Mindig ragassza le a károsodást, hogy ne koszolódjon tovább! Melegben a szélvédő gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő üveg károsodásának elhárítása előtt! Színezett szélvédő üveg hibájának megszüntetése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!

 Miért minket válasszon a szélvédőüveg helyreállítására?

1. A leglényegesebb, amit velünk elér, a biztonság. Egyrészt kizárólag minőségi szélvédő üveget szerelünk be bevált gyártók termékei közül, másfelől ne bízza magát szép számmal hirdető nem hozzáértő szerelőkre, akik jócskán áron aluli javítást ígérve sok embert becsapnak.
Mi csak minőségi anyagokkal és szerszámokkal dolgozunk, és ha ránk bízza a szerelést, nyugodt lehet, számos referenciával bírunk az autóüveg javítás és csere területén, mert egy évtizede végezzük a javításokat.
Szélvédőjavítás Babót
2. Ünnepnap is vállalunk szerelést, és akár Önhöz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Babót
3. Velünk pénzt is takaríthat meg, tekintve, hogy a szélvédőt csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a probléma.
Gyakorta szükségszerűnek látszik, de mikor kell tényleg megcsináltatni, pénztárcabarát megoldás-e, és melyik szakembert válasszam lelkiismeretes, gyors és kedvező árú megoldásért? Személygépjármű, autóbusz, kamion, tehergépkocsi autóüveg javítása akár a helyszínen is.

Olcsó szélvédő javítás Babót

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE VALAMINT SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS EGÉSZ Babót RÉGIÓJÁBAN!

Gyors és szakértő szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott károk, repedések orvoslása garanciával, műhelyünkben, Önnél vagy a helyszínen, akár kiszállási díj nélkül!
Előfordul, hogy menet közben a szélvédőre felverődő kő olyan kárt okoz, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencsénk van, akkor nem kell szerelőt hívni, mert nagyon kicsi a kár kiterjedése.

Ha látható rés vagy törés jött létre az autóüvegben, akkor ajánlott inkább szakember véleményét kikérni, mert a személyi biztonság mindennél fontosabb, és a sérült autóüveggel inkább ne utazzon tovább!
Gyakori eset, hogy az autó szélvédője a kő hatására egy pillanat alatt károsodik, észrevehető kár keletkezik, amit csak korrekcióval vagy autóüveg cserével lehet eltüntetni.

Az autóüveg sérülésénél az egyik legfontosabb teendő, hogy miután észleltük a sérülést, akkor haladéktalanul be kell avatkozni, hogy minél nagyobb legyen az esély az autóüveg javítására!
Csak azt tudjuk javasolni, ha gépjárművéről van szó, érdemes jó szerelőt megbíznia a szélvédőjavítás Babót területén és vonzáskörzetében (06/30 602-6000) történő lebonyolításához!

Szélvédő csere Babót

Akár azonnali nano bevonat autószélvédőre Babót  környékén akár a helyszínen, rengeteg tapasztalat, jótállás, (70) 602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valahogyan megsérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli beszámoló alapján sokszor nagyon nehezen állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség.
Azt szoktuk javasolni, ha az autó károsodásának felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás ajánlott.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Babót

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megeshet, hogy súlyosan sérül. A kavicsfelverődés, bármilyen elhanyagolható problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és a kezelés folyamatát. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.
  1. A megrongálódott üveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Ennek ellenére megtörténhet, hogy az eljárás során, a nem látható részeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a kár, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell kezelni.
  2. A régi autóüveg kivétele után jöhet az új behelyezése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen tudtuk eltávolítani, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
  3. Ekkor a mester nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezzel megelőzve a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
  4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy különleges ragasztószalaggal a jármű tetejéhez erősítjük. Ezután még nem lehet közlekedni a járművel, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő cseréje
nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – szélvédő csere Babót

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban található részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépkocsi, teherautók, illetve autóbusz között, ezért telefonon tudunk pontosabb információt adni.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

  • A részünkről felszerelt szélvédők gyári minőségűek (pl. Pilkington).
  • Minden autóüvegre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
  • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

  • Cégünk az autóüveg csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
  • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is el tudjuk végezni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét vasárnap is elvégezzük.
  • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági része az autónak, mint a megfelelő állapotú gumiabroncs, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem megbízható céggel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött!
Szélvédőcsere Babót
Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere Babót – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:
  • Lámpabúra polírozás Babót: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Babót
  • Szélvédő polírozás Babót: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Babót
  • Szélvédő gravírozás Babót: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Babót
  • Nanobevonat Babót: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amelynek révén fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Babót
Ha a kőfelverődés javítás Babót vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
első szélvédő javítás Babót
Ne feledje, autóüveg csere Babót területén akár a helyszínen, 15 éves tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése