2016. december 16., péntek

Szélvédőjavítás Hövej

Szélvédőjavítás Hövej

Garanciával történő, pénztárca kímélő szélvédő javítása Hövej területén és vonzáskörzetében (36 70 602-6000), azonnal.

Szélvédőjavítás Hövej – gyakorlati tippek

Minden esetben ragassza le a sérülést, hogy ne koszolódjon tovább! Melegben a szélvédő gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő üveg javítása előtt! Színezett szélvédő károsodásának elhárítása is lehetséges! Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható!

Miért minket válasszon a szélvédő javítására?

1. A legfontosabb, amit velünk nyer, a biztonság. Egyfelől kizárólag jól bevált szélvédő üveget építünk be bevált gyártók ragasztói közül, másrészt ne bízza magát a hangoskodó hozzá nem értő „szakemberekre”, akik jócskán áron aluli munkát ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét.
Mi kizárólag kitűnő anyagokkal és szerszámokkal dolgozunk, és ha ránk bízza a szerelést, nyugodtan alhat, sok referenciával rendelkezünk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mert egy évtizede űzzük ezt a mesterséget.
Szélvédőjavítás Hövej
2. Hétvégén is vállalunk szélvédő helyreállítást, és akár az Ön otthonába is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Hövej
3. Velünk pénzt is megtakaríthat, tekintve, hogy a szélvédőt csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem szüntethető meg a gond.
A legtöbb esetben szükségszerűnek tűnik az ember számára, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, pénztárcabarát megoldás-e, és kihez tanácsos fordulni becsületes, gyors és olcsó megoldásért? Személygépkocsi, autóbusz, kamion, tehergépjármű autóüveg javítása a helyszínen.

Olcsó szélvédő javítás Hövej

SZÉLVÉDŐ CSERE VALAMINT AUTÓÜVEG JAVÍTÁS EGÉSZ Hövej ÖVEZETÉBEN!

Gyors és szakértő szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott károk, hézagok elhárítása garanciával, javítóműhelyünkben, az Ön házánál vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár ingyenes kiszállással!
Nem ritka eset, hogy vezetés közben a szélvédőre felverődő kő olyan problémát okoz, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencséje van, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert szóra sem érdemes a kár mértéke.

Ha látható hézag vagy törés keletkezett az autóüvegben, akkor tanácsos inkább szakember véleményét kikérni, mert a biztonságos közlekedés elsődleges prioritású, és a problémás szélvédővel inkább ne közlekedjen!
Gyakori eset, hogy az autó ablaka a kő felpattanása hatására egyből károsodik, észrevehető probléma keletkezik, amit csak javítással vagy autóüveg cserével lehet megszüntetni.

A szélvédő sérülésénél az egyik legfontosabb dolog, hogy miután észrevettük a sérülést, akkor haladéktalanul meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédő helyreállítására!
Ha ránk hallgat, ha kocsijáról van szó, érdemes leinformált szakműhelyt hívnia a szélvédőjavítás Hövej területén és régiójában (06 70 602 6000) történő kivitelezéséhez!

Szélvédőcsere Hövej

Néhány órán belül elvégzett első szélvédő cseréje Hövej  területén akár ünnepnapon, több évtizedes tapasztalat, garancia, (70) 602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, tisztességes árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan sérül, akkor a sérülés mértékétől és fajtájától függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere.
Azt szoktuk javasolni, ha az autó károsodásának szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás javasolt.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Hövej

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy súlyosan rongálódik. A kőfelverődés, bármilyen jelentéktelen problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és a kezelés lépéseit. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.
  1. A megrongálódott autóüveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Ennek ellenére megtörténhet, hogy menet közben, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
  2. A régi üveg kivétele után következhet az új berakása. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen tudtuk eltávolítani, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
  3. Itt a mester nagy körültekintéssel választja ki a legjobb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, így megakadályozva az apró hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
  4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy speciális ragasztószalaggal a jármű tetejéhez rögzítjük. Ezután még nem lehet közlekedni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő cseréje
nem rakétatudomány, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Autóüveg csere árak – szélvédőcsere Hövej

Az árakra vonatkozó részletes információ a megfelelő menüpontban látható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépkocsi, nagyobb autók, illetve autóbusz között, ezért konkrét problémájával kapcsolatban várjuk közvetlen hívását.
A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

  • A részünkről beszerelt szélvédők gyári minőségűek (pl. Pilkington).
  • Minden autóüvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
  • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

  • Vállalkozásunk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
  • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét munkaszüneti napokon is végrehajtjuk.
  • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági része az autónak, mint a megfelelő állapotú gumiabroncs, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem korrekt szakemberrel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Hövej
Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Autóüveg csere Hövej – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat kínáljuk:
  • Lámpabúra polírozás Hövej: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Hövej
  • Szélvédő polírozás Hövej: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek költsége és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Hövej
  • Szélvédő gravírozás Hövej: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Hövej
  • Nanobevonat Hövej: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amely által növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Hövej
Ha a szélvédőjavítás Hövej vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
szélvédő javító műhely Hövej
Ne feledje, autóüveg csere Hövej területén akár szombaton, 15 éves tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő csere árakkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése