2016. december 16., péntek

Szélvédőjavítás Szárföld

Szélvédőjavítás Szárföld

Garanciával történő, pénztárcabarát autóüveg javítás Szárföld területén és övezetében (+36 70 602 6000), nagyon rövid idő alatt.

Szélvédőüveg javítás Szárföld – megszívlelendő tanácsok

Először ragassza le a sérülést, hogy ne kerüljön bele piszok! Nyáron az autóüveg gyorsabban reped! Ne mossa le az autóüveget az autóüveg károsodásának elhárítása előtt! Színezett szélvédő károsodásának elhárítása is lehetséges! Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

 Miért minket válasszon a szélvédő helyreállítására?

1. A leglényegesebb, amit velünk nyer, a biztonság. Egyfelől kizárólag jól bevált szélvédőt szerelünk be bevált gyártók anyagai közül, másfelől ne hagyatkozzon a hangoskodó kontárokra, akik jutányos javítást ígérve sokakat átvernek.
Mi kizárólag minőségi eszközökkel dolgozunk, és ha minket választ, nem kell idegeskednie, sok referenciával bírunk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mert régóta szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Szárföld
2. Akár szombaton is végzünk javítást, és akár Önhöz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Szárföld
3. Velünk pénzt is spórolhat, mivel a szélvédő üveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem hárítható el a probléma.
Sokszor kiküszöbölhetetlennek látszik, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, pénztárcabarát megoldás-e, és kihez tanácsos fordulni tisztességes, villámgyors és kedvezményes megoldásért? Személygépkocsi, busz, kamion, tehergépkocsi autóüveg javítása helyszíni kiszállással.

Olcsó szélvédő javítás Szárföld

SZÉLVÉDŐ CSERE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA EGÉSZ Szárföld KÖRNYÉKÉN!

Gyors és szakértő szélvédőjavítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott sérülések, repedések kiküszöbölése garanciával, javítóműhelyünkben, az Ön garázsában vagy a sérülés helyszínén, akár kiszállási díj nélkül!
Megtörténik, hogy autózás közben a szélvédőre felverődő kő olyan kárt vált ki, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencsénk van, akkor nem kell szakembert hívni, mert nagyon kicsi a kár mértéke.

Ha látható hézag vagy törés alakult ki az autóüvegben, akkor érdemes inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a biztonságos közlekedés mindennél fontosabb, és a sérült szélvédővel inkább ne közlekedjen!
Gyakori eset, hogy a szélvédő a kő hatására egyből megsérül, látható sérülés keletkezik, amit csak szakember beavatkozásával vagy autóüveg cserével lehet kiküszöbölni.

A szélvédő sérülésénél az egyik legalapvetőbb feladat, hogy miután meghatároztuk a bajt, akkor időben intézkedjünk, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédő javítására!
Jusson eszébe, ha gépjárművéről van szó, tanácsos leinformált szerelőt hívnia a szélvédő javítás Szárföld területén és régiójában (06/30 602-6000) való kivitelezéséhez!

Szélvédőcsere Szárföld

Néhány órán belül elvégzett szélvédő szerviz Szárföld  régiójában akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalat, garancia, 06-30-602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, pénztárcabarát árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon sérül, akkor a sérülés nagyságától és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más választás, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy kivitelezhető-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség.
A legjobb, ha az autó szélvédőjének megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás javasolt.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Szárföld

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan sérül. A kavicsfelverődés, bármilyen csekély problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.
  1. A megrongálódott autóüveget egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, figyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Ennek ellenére megtörténhet, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
  2. A régi szélvédő eltávolítása után jöhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen lehetett eltávolítani, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
  3. Ennél a lépésnél a szakember nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, ezáltal kiküszöbölve az apró hézagos részek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
  4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal az autó tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet menni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő cseréje
nem elvontan bonyolult dolog, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédőcsere árak – autóüveg csere Szárföld

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépkocsi, kisteherautók, illetve busz között, ezért kérjen telefonon árajánlatot.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

  • A részünkről beépített üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
  • Minden szélvédőre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
  • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

  • Cégünk a szélvédő csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
  • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét munkaszüneti napokon is elvégezzük.
  • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a jó állapotban lévő gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt céggel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Szárföld
Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédő csere Szárföld – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:
  • Lámpabúra polírozás Szárföld: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Szárföld
  • Szélvédő polírozás Szárföld: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló módszer, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Szárföld
  • Szélvédő gravírozás Szárföld: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Szárföld
  • Nano szélvédőbevonat Szárföld: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Szárföld
Ha a kőfelverődés javítás Szárföld vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
autóüveg javítás Szárföld
Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Szárföld területén akár szombaton, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, elfogadható szélvédő csere árakkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése