2016. december 16., péntek

Autóüveg javítása Öntésmajor

Autóüveg javítása Öntésmajor

Garanciális, kedvezményes szélvédő javítása Öntésmajor területén és régiójában (+36 70 602 6000), perceken belüli indulással.

Szélvédőüveg javítás Öntésmajor – hasznos tudnivalók

Minden esetben ragassza le a károsodást, hogy ne szennyeződjön! Melegben a szélvédő üveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő üveg károsodásának elhárítása előtt! Színezett szélvédő javítása is lehetséges! Fűtőszálas autóüveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható!

Miért minket válasszon a szélvédőüveg ép állapotba hozására?

1. A legfontosabb, amit velünk elér, a biztonság. Egyfelől csak jól bevált szélvédőt szerelünk be jól ismert gyártók anyagai közül, másfelől ne bízza magát szép számmal hirdető hozzá nem értő „szakemberekre”, akik jutányos munkát ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét.
Mi csak kiváló eszközökkel dolgozunk, és ha velünk végezteti a javítást, nem kell idegeskednie, nem kevés referenciával rendelkezünk az autóüveg javítás és csere területén, mivel régóta végezzük a javításokat.
Szélvédőjavítás Öntésmajor
2. Hétvégén is vállalunk szélvédő helyreállítást, és akár az Ön otthonába is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Öntésmajor
3. Velünk pénzt is takaríthat meg, mert a autóüveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem hárítható el a gond.
Gyakorta szükségszerűnek látszik, de mikor van rá szükség, pénztárcabarát megoldás-e, és kihez fordulhatok tisztességes, gyors és potom pénzbe kerülő megoldásért? Személygépjármű, busz, kamion, teherautó autóüveg javítása helyszíni kiszállással.

Olcsó szélvédő javítás Öntésmajor

SZÉLVÉDŐCSERE ÉS SZÉLVÉDŐJAVÍTÁS EGÉSZ Öntésmajor RÉGIÓJÁBAN!

Gyors és szakszerű szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott károk, repedések kiküszöbölése garanciával, javítóműhelyünkben, az Ön házánál vagy a helyszínen, akár ingyenes kiszállással!
Megtörténik, hogy menet közben a szélvédőre felpattanó kő olyan sérülést okoz, amelyet orvosolni kell. Ha szerencsénk van, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert szóra sem érdemes a kár mértéke.

Ha látható hézag vagy törés alakult ki az autóüvegben, akkor ajánlott inkább szakember véleményét kikérni, mert a személyi biztonság mindennél fontosabb, és a kárt szenvedett szélvédővel inkább ne haladjon tovább!
Időnként előfordul, hogy az autóüveg a kőfelverődés hatására azonnal megsérül, szemmel látható kár keletkezik, amit csak helyreállítással vagy autóüveg cserével lehet elhárítani.

A szélvédő sérülésénél az egyik legalapvetőbb feladat, hogy miután meghatároztuk a problémát, akkor azonnal cselekedjünk, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédő ép állapotba hozására!
Jusson eszébe, ha autójáról van szó, érdemes jó szakműhelyt hívnia a szélvédőüveg javítás Öntésmajor területén és régiójában (06/70 602-6000) való lebonyolításához!

Szélvédő csere Öntésmajor

Néhány órán belül elvégzett akciós autóüveg beépítés Öntésmajor  környékén akár munkaszüneti napon, rengeteg tapasztalat, garancia, 06-30-602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, kedvezményes árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon károsodik, akkor a sérülés kiterjedtségétől és típusától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy lehet-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség.
Általában az a célravezető, ha az autó károsodásának szemrevételezése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a célszerű.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Öntésmajor

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy kritikus mértékben károsodik. A kőfelverődés, bármilyen elhanyagolható problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás menetét. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.
  1. A megrongálódott autóüveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Megeshet azonban, hogy menet közben, a nem látható helyeken létrejött karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a kár, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
  2. A régi autóüveg eltávolítása után következhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül tudtuk eltávolítani, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
  3. Ennél a lépésnél a mester nagy gonddal választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, így megakadályozva a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
  4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal az autó tetejéhez erősítjük. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a járművel, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő cseréje
nem rakétatudomány, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédőcsere árak – szélvédőcsere Öntésmajor

Az árakkal kapcsolatos bővebb tájékoztatás a megfelelő oldalunkon olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépjármű, nagyobb autók, illetve autóbusz között, ezért konkrét problémájával kapcsolatban várjuk közvetlen hívását.
A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Garanciális kérdések

  • A részünkről beépített szélvédők gyári minőségűek (pl. Securit).
  • Minden szélvédőre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
  • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

  • Cégünk a szélvédő csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
  • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is el tudjuk végezni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét vasárnap is elvégezzük.
  • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági része az autónak, mint a tökéletes állapotban lévő gumiabroncs, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Öntésmajor
Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere Öntésmajor – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:
  • Lámpabúra polírozás Öntésmajor: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Öntésmajor
  • Szélvédő polírozás Öntésmajor: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek költsége és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Öntésmajor
  • Szélvédő gravírozás Öntésmajor: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Öntésmajor
  • Nano szélvédőbevonat Öntésmajor: speciális, vízlepergető hatású technológia, amely által növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és csökkenti a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Öntésmajor
Ha az autóüveg javítás Öntésmajor területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
teherautó szélvédő csere Öntésmajor
Ne feledje, autóüveg csere Öntésmajor területén akár hétvégén, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, tisztességes szélvédő csere árakkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése